Startpagina/Re´ncarnatietherapie/ Hooggevoeligheid /therapie voor therapeuten/kinderen en re´ncarnatietherapie/ Wie was ik/ Regressietherapie en Zwangerschap/
voorbeeld van een therapie/Leven tussen de levens in /dieren en re´ncarnatietherapie/therapie op afstand, telefoon of skype/
Niet - eigen energieŰn, zoals geesten en aanhechtingen/Lijst met symptomen/ Links/ biografie  / Contact en kosten 


Waarom ben je hier?
Wie ben je werkelijk?
Wat gebeurt er als je sterft?

Life between lives ofwel Het leven tussen levens

Ik neem tijdelijk geen nieuwe clienten aan, probeer het vanaf mei 2024.

Spirituele regressie. Het wordt ook wel de Zielenreis genoemd, of Zielsregressie.

Michael Newton, een Amerikaanse hypnotherapeut, heeft zich gedurende een groot deel van zijn carriŔre  bezig gehouden met wat er in het tussenbestaan tussen twee levens gebeurt. Veel mensen willen graag weten en ervaren waar zij vandaan komen, waarom ze hun ouders hebben gekozen, wat hun doel in het leven is. Hij gebruikt  diepe hypnose om mensen daarmee in contact te laten komen. Tot zijn  verbazing bleek dat het er in het tussenbestaan, in de spirituele wereld, heel georganiseerd kan toegaan. Er is een bepaalde structuur in de ervaring in die 'wereld', die in vrijwel alle sessies is terug te vinden.

gidsen,

zielengroep,

tweelingzielen

levensdoel bepalen,

en wat heb je in je eerdere levens al meegemaakt?

 

Heel verschillende mensen met verschillende overtuigingen en achtergronden kwamen toch vaak bij eenzelfde soort ervaringen uit. Michael heeft zijn jarenlange ervaring vastgelegd in een drietal boeken.  Er zijn 3 boeken in Nederlandse vertaling verschenen, de eerste twee zijn nog steeds nieuw verkrijgbaar: De Zielenreis; De Zielsbestemming; en Herinneringen van na de Dood. Let op, er zijn ook eerdere vertalingen, maar die vertaling brengt niet de essentie van het werk over.Michael Newton heeft een aantal hypnotherapeuten opgeleid om ook dit werk te kunnen doen. Samen hebben zij de Society for Spiritual Regression opgericht, vanwaar ook in Nederland een opleiding voor spirituele regressie is gegeven. In 2004 zijn de studenten van Michael Newton en hijzelf ook naar Nederland gekomen, waar ik de opleiding bij hen heb gevolgd. Deze groep is later The Newton Institute gaan heten, ik ben daar ook lid van en op die website te vinden, en zo hebben al veel mensen in en buiten Nederland mij gevonden.

Ook bij mij kun je deze sessie doen. Deze sessies zijn anders en gaan anders in hun werk dan de gebruikelijke sessies bij mij. We beginnen met een uitgebreide hypnotische inductie, waarna we afdalen in de jeugd, en de tijd in de baarmoeder. Dan gaan we naar het laatste vorige leven, en de sterfervaring daarvan, en dan volgen we wat er gebeurt op de reis naar de spirituele wereld, en wat er in die wereld voor ervaringen zijn. Om de sessie te ondergaan is het niet nodig de boeken gelezen te hebben.

Wat mensen tot nu toe hebben meegemaakt is onder andere ontmoeting met de zielengroep, soulmate(s), ontmoeting met de gids(en), en ook is er een bespreking met geavanceerde zielen (de Wijze Raad) over de incarnaties die je hebt gehad, en ook over je huidige incarnatie. Er kunnen ook heel andere als heel spiritueel ervaren ontmoetingen en belevingen zijn. Meestal wordt dit als heel bijzonder en inspirerend ervaren, en krijg je inderdaad meer inzicht of gevoel voor waarom je hier bent, en ook een geruststelling dat je goed bezig bent, en wat je nog kan doen verder.

Wanneer kun je de zielenreis doen: Ten eerste moet je  hypnotiseerbaar willen zijn, wat niet nodig is voor de gebruikelijke sessies die ik doe. Mijn ervaring is echter wel wie bij mij komt al open genoeg voor hypnose is. Als je op een bepaald moment in je leven niet hypnotiseerbaar was, wil dat niet zeggen dat het op een later moment niet kan overigens.
Als je nog geen hypnose hebt ondergaan dan is het raadzaam eerst een losse hypnose-regressiesessie af te spreken, waar we een vorig leven verkennen, van 2 uur, kosten zie hier. Uiteraard is het ook mogelijk om alleen zo'n vorige-leven regressie af te spreken.

Zeer aangeraden is het dat je bij mij of elders minstens een geslaagde hypnose-sessie hebt ondergaan, of dat je weet van jezelf dat je makkelijk in trance kan gaan en het analytische denken vrij makkelijk los kan laten. Echter, als je al weet van jezelf dat je je denken niet makkelijk loslaat, dan nog ben je welkom, we kunnen dan eerst met de reden voor de sterke mentale controle werken, wat je ook in je verdere dagelijkse leven helpt.

Een andere voorwaarde is dat je zelf makkelijk weer met beide benen op de grond kan komen. Voor iemand die makkelijk psychotisch wordt (voor de mensen die nu twijfelen omdat ze niet weten of ze psychotisch kunnen worden..mensen die dat hebben weten het van zichzelf, je wordt niet zomaar psychotisch) is het afgeraden om zo'n sessie te doen. Het kan dan namelijk zijn dat iemand dan weer moeilijk terug in het lichaam komt en gedesoriŰnteerd blijft gedurende enige tijd. Ik wil iemand wel veilig weer de deur uit laten gaan, dat die zonder ongelukken weer thuis kan komen.

Verder heb ik als wens dat iemand die een dergelijke sessie doet al aan zijn of haar problemen heeft gewerkt, of mee aan het werk is. We kunnen namelijk tijdens de regressie in het huidige en vorige leven tegen traumatiek aanlopen, die dan zoveel energie en tijd vraagt dat we niet aan de tussenbestaan ervaring toekomen. Als dat geen probleem is, dan ben je ook welkom als je nog nooit aan jezelf hebt gewerkt.

Je bent welkom hier in de praktijk in Wageningen, goed bereikbaar met OV en met gratis parkeerplek, in het midden van het land.
Ook is het heel goed mogelijk om deze sessie op afstand te doen, en dit doe ik sinds de covid-tijd regelmatig, via online video. Het is dan nodig dat je een plek vindt met goede internet verbinding, waar je ongestoord rustig kan liggen, met de camera op je gezicht gericht.

Om een afspraak te maken kun je mij bellen of appen op 06-33844492 of mij mailen. De wachttijd varieert en kan uitlopen tot een maand, aangezien we een heel dagdeel daarvoor moeten boeken. 

Prijs: De kosten zijn 280 euro per Zielenreis van ongeveer 4 uur, Cash mee te nemen of direct over te maken per betaalverzoek. Deze prijs is BTW-vrij.  Je kunt het ook als coaching voor je bedrijf opvoeren, dan is de prijs 285 Euro, en krijg je een factuur met vermelding: Coaching, die je achteraf kunt betalen.  Bij deze sessie is geen korting mogelijk (in tegenstelling tot de therapiesessies van 2 uur). Als je het voor de tweede keer doet kan het korter duren en dan geldt een uurprijs van 70 euro (voor coaching factuur komt er 5 euro per sessie bij).

Wie meer ge´nteresseerd is in re´ncarnatietherapie, gaat naar mijn pagina daarover.

Anita Groenendijk Re´ncarnatietherapie

 
Startpagina/Re´ncarnatietherapie/ Hooggevoeligheid /therapie voor therapeuten/kinderen en re´ncarnatietherapie/ Wie was ik/ Regressietherapie en Zwangerschap/
voorbeeld van een therapie/Leven tussen de levens in /dieren en re´ncarnatietherapie/therapie op afstand, telefoon of skype/