Startpagina/Re´ncarnatietherapie/ Hooggevoeligheid /therapie voor therapeuten/kinderen en re´ncarnatietherapie/ Wie was ik/ Regressietherapie en Zwangerschap/
voorbeeld van een therapie/Leven tussen de levens in /dieren en re´ncarnatietherapie/therapie op afstand, telefoon of skype/
Niet - eigen energieŰn, zoals geesten en aanhechtingen/Lijst met symptomen/ Links/ biografie  / Contact en kosten 


Waarom ben je hier?
Wie ben je werkelijk?
Wat gebeurt er als je sterft?

Life between lives ofwel Het leven tussen levens


Spirituele regressie. Het wordt ook wel de Zielenreis genoemd, of Zielsregressie.
Michael Newton, een Amerikaanse hypnotherapeut, is zich gedurende een groot deel van zijn carriŔre gaan bezig houden met wat er in het tussenbestaan tussen twee levens gebeurt. Veel mensen willen graag weten en ervaren waar zij vandaan komen, waarom ze hun ouders hebben gekozen, wat hun doel in het leven is. Hij gebruikt heel diepe hypnose om mensen daarmee in contact te laten komen. Tot zijn  verbazing bleek dat het er in het tussenbestaan, in de spirituele wereld, heel georganiseerd kan toegaan. Er is een bepaalde structuur in de ervaring in die 'wereld', die in vrijwel alle sessies is terug te vinden.

gidsen,
zielengroep,
tweelingzielen
levensdoel bepalen,
en wat heb je in je eerdere levens al meegemaakt?

 

Heel verschillende mensen met verschillende overtuigingen en achtergronden kwamen toch vaak bij eenzelfde soort ervaringen uit. Michael heeft zijn jarenlange ervaring vastgelegd in een drietal boeken. September 2010 is de Nederlandse vertaling van het eerste boek uitgekomen.

Michael Newton heeft een aantal hypnotherapeuten opgeleid om ook dit werk te kunnen doen. Samen hebben zij de Society for Spiritual Regression opgericht, vanwaar ook in Nederland een opleiding voor spirituele regressie is gegeven. In 2004 zijn de studenten van Michael Newton en hijzelf ook naar Nederland gekomen, waar ik de opleiding bij hen heb gevolgd. Deze groep is later The Michael Newton Institute for Hypnotherapy gaan heten, ik ben daar ook lid van. In 2009 was er weer een training vanuit dat instituut in Nederland.

 

Ook bij mij kun je deze sessie volgen. Deze sessies zijn anders en gaan anders in hun werk dan de gebruikelijke sessie bij mij. We beginnen met een uitgebreide hypnotische inductie, waarna we afdalen in de jeugd, en de tijd in de baarmoeder. Dan gaan we naar het laatste vorige leven, en de sterfervaring daarvan, en dan volgen we wat er gebeurt op de reis naar de spirituele wereld, en wat er in die wereld voor ervaringen zijn.

Wat mensen tot nu toe hebben meegemaakt is onder andere ontmoeting met de zielengroep, ontmoeting met de gids(en), en ook is er een bespreking met geavanceerde zielen over de incarnaties die men heeft gehad. Er kunnen ook heel andere als heel spiritueel ervaren ontmoetingen en belevingen zijn. Meestal wordt dit als heel bijzonder en inspirerend ervaren, en heeft men inderdaad meer inzicht of gevoel voor waarom men hier is, en ook een geruststelling dat men goed bezig is, en wat men nog kan doen verder.

Er is een aantal voorwaarden om een sessie te kunnen doen. Ten eerste moet men hypnotiseerbaar willen zijn, wat niet nodig is voor de gebruikelijke sessies die ik doe. Mijn ervaring is echter wel wie bij mij komt is al open genoeg voor hypnose. Als men op een bepaald moment in haar leven niet hypnotiseerbaar is, wil dat niet zeggen dat het op een later moment niet kan overigens.

Zeer aangeraden is het dus dat men bij mij of elders minstens een geslaagde hypnose-sessie heeft ondergaan, of dat men weet van zichzelf dat men makkelijk in trance kan gaan en het analytische denken vrij makkelijk los kan laten.
Een andere voorwaarde is dat men zelf makkelijk weer met beide benen op de grond kan komen. Iemand die makkelijk psychotisch wordt (
voor de mensen die nu twijfelen omdat ze niet weten of ze psychotisch kunnen worden..mensen die dat hebben weten het van zichzelf, je wordt niet zomaar psychotisch) of echt helemaal niet hier in dit leven wil zijn wordt afgeraden om zo'n sessie te doen. Het kan dan namelijk zijn dat iemand bewust in de ervaring wil blijven hangen en dat diegene dan weer moeilijk terug in het lichaam komt en gedesoriŰnteerd blijft gedurende enige tijd. Ik wil iemand wel veilig weer de deur uit laten gaan, dat die zonder ongelukken weer thuis kan komen.
Verder heb ik als wens dat iemand die een dergelijke sessie doet al aan zijn of haar problemen heeft gewerkt, of mee aan het werk is. We kunnen namelijk tijdens de regressie in het huidige en vorige leven tegen traumatiek aanlopen, die dan zoveel energie en tijd vraagt dat we niet aan de tussenbestaan ervaring toekomen.

Als aan de voorwaarden daarvoor wordt voldaan, is het eventueel mogelijk om deze sessie op afstand te doen, via telefoon of skype.

Een Engelstalige video is te vinden op de website van een Amerikaanse collega: http://www.monkeysee.com/play/12567-life-between-lives-.Ook met googelen kun je makkelijk video's vinden.

Om een afspraak te maken kun je mij bellen op 06-33844492. De wachttijd varieert en kan uitlopen tot een maand, aangezien we een hele middag of een ochtend plus lunchpauze daarvoor moeten boeken.  De kosten zijn 250 euro per Zielenreis van ongeveer 4 uur. Bij deze sessie is geen korting mogelijk (in tegenstelling tot de therapiesessies van 2 uur). Als je het voor de tweede keer doet kan het korter duren en dan geldt een uurprijs van 70 euro. Als je nog geen hypnose hebt ondergaan dan is het raadzaam eerst een losse hypnose-regressiesessie af te spreken, waar we een vorig leven verkennen, van 2 uur, kosten zie hier. Uiteraard is het ook mogelijk om alleen zo'n vorige-leven regressie af te spreken.

Wie meer ge´nteresseerd is in re´ncarnatietherapie, gaat naar mijn pagina daarover.

Anita Groenendijk Re´ncarnatietherapie

 

Startpagina/Re´ncarnatietherapie/ Hooggevoeligheid /therapie voor therapeuten/kinderen en re´ncarnatietherapie/ Wie was ik/ Regressietherapie en Zwangerschap/
voorbeeld van een therapie/Leven tussen de levens in /dieren en re´ncarnatietherapie/therapie op afstand, telefoon of skype/
Niet - eigen energieŰn, zoals geesten en aanhechtingen/Lijst met symptomen/ Links/ biografie  / Contact en kosten