Startpagina/Re´ncarnatietherapie/ Hooggevoeligheid /therapie voor therapeuten/kinderen en re´ncarnatietherapie/ Wie was ik/ Regressietherapie en Zwangerschap/
voorbeeld van een therapie/Leven tussen de levens in /dieren en re´ncarnatietherapie/therapie op afstand, telefoon of skype/
Niet - eigen energieŰn, zoals geesten en aanhechtingen/Lijst met symptomen/ Links/ biografie  / Contact en kosten 

Regressietherapie en Zwangerschap

Heb je blokkades om zwanger te worden, of ben je zwanger en wil je meer weten over jou en je kind?


Ongewenst kinderloos

Het is heel verdrietig en frustrerend als je graag een kindje wil en dat lukt niet. Ongewenst kinderloos. Medisch is er niet duidelijk iets aan de hand, het zou moeten kunnen maar iedere maand is weer een teleurstelling. Ik werk graag met mensen die dit hebben, en tot nu toe met behoorlijk succes. 80% van de cliŰnten die met dit probleem en deze wens komen, lukt het alsnog om zwanger te worden, soms zelfs binnen een paar maanden! Al dan niet met behulp van IVF. de kans op het slagen van IVF en andere methoden via artsen lijkt wel hoger te zijn als we blokkades wegnemen.
In minimaal 2 sessies gaan we op zoek naar oorzaken van blokkades om zwanger te worden, zwanger te blijven, en een kindje te krijgen. Die blokkades kunnen bij zowel de moeder als de vader zitten, al werk ik wel voornamelijk met de moeders.
Die oorzaken zijn vaak te vinden in de eigen kindertijd, en zeker in de tijd dat je nog in de buik van je moeder was. Als je moeder onzeker was, angstig, misschien zelfs negatief over de zwangerschap in eerste of wellicht ook in tweede instantie, dan kan dat invloed hebben op jouw onbewuste programmering. Die onbewuste programmering kan zo sterk zijn dat het je lichaam verhindert om zwanger te worden of te blijven.
Ook kijken we naar eventuele aangehechte (negatieve) energieen, en onderzoeken we vorige levens. In die vorige levens kun je bijvoorbeeld gestorven zijn tijdens de bevalling en dat kan een nu onbewuste angst om nog zwanger te worden geven. Ik ben ook al levens tegengekomen dat iemand meer dan tien kinderen heeft gebaard en nog steeds in de (onbewuste) 'nu even niet' zat. Ook andere trauma's op de voortplantingsorganen kunnen een rol spelen.
Ik kijk ook of het nuttig is om door te verwijzen naar een natuurgeneeskundige. Er zijn zeer aan te bevelen leefstijl en voedingsaanpassingen die in het bijgevoegde artikel worden beschreven.
Meestal zijn er meerdere oorzaken, die we allemaal behandelen met verschillende technieken. Ik laat het lichaam vertellen via de spiertest welke techniek er het beste werkt op dat moment.

Hier een berichtje van een (inmiddels) moeder. Ze heeft toestemming gegeven dit op de website te zetten:

Lieve Anita,
 
Hierbij wil ik je nogmaals ontzettend bedanken voor de hulp die je me geboden hebt!
Vanaf juli 2010 hebben wij regelmatig het ziekenhuis bezocht, omdat wij niet spontaan zwanger zouden kunnen raken. Dit had te maken met de hoeveelheid semen van mijn partner. Ongeveer anderhalf jaar en 3 IVF pogingen later kwam ik bij jou terecht. De eerste keer wist ik echt niet wat me te wachten stond, maar het voelde al meteen vertrouwd. Omdat je zo open voor me stond, was het voor mij erg makkelijk om met je te praten. Samen hebben wij een aantal blokkades geruimd, waarvan ik niet wist dat ze er waren. Na 2 sessies vertelde je me dat het zo goed was, en dat je er vertrouwen in had. In februari ben ik bij je op bezoek geweest en wat is het geval: vanochtend heb ik een echo in het ziekenhuis gehad en ben ik morgen 7 weken zwanger!! Zo ongelooflijk! De eerste mogelijkheid na de sessies met jou ben ik dus via IUI zwanger geraakt. Het kan dus wel! Wij hopen dat alles goed mag blijven gaan met ons kindje, en dat we je in december een geboortekaartje mogen sturen. Wij zijn je erg dankbaar!
 

Ben je al zwanger en ben je er onzeker over? of wil je meer weten?

Ben je onzeker of je eigenlijk wel wil? Wil je wel maar ben je onzeker of je wel goed zal zijn voor het kindje? Twijfel je plots over van alles? Of wil je graag weten waar je je kindje van kent?
Ik werk af en toe met zwangere vrouwen. We testen of het goed is voor de baby om de sessie zo te doen, of dat we eerst een energetische bescherming aanleggen.
Zwangeren kunnen soms heel onstabiel voelen emotioneel, door hormonen maar ook omdat dan juist allerlei triggers en ladingen uit het verleden omhoog komen, wellicht ook uit de tijd dat je zelf in de buik van je moeder was.


Duur van de sessie:

Een typische sessie in mijn praktijk duurt twee uur. Echter, het is ook mogelijk per online video te werken, skype, whatsappvideo, facebookvideo.

 

Opnemen van de sessie

Ik heb een digitale voicerecorder. Ik kan je de audio toesturen per internet, via wetransfer.com.

Contact

bel: 06-33844492, je kunt ook appen.
Mail me


 

 

Startpagina/Re´ncarnatietherapie/ Hooggevoeligheid /therapie voor therapeuten/kinderen en re´ncarnatietherapie/ Wie was ik/ Regressietherapie en Zwangerschap/
voorbeeld van een therapie/Leven tussen de levens in /dieren en re´ncarnatietherapie/therapie op afstand, telefoon of skype/
Niet - eigen energieŰn, zoals geesten en aanhechtingen/Lijst met symptomen/ Links/ biografie  / Contact en kosten