Startpagina/Re´ncarnatietherapie/ Hooggevoeligheid /therapie voor therapeuten/kinderen en re´ncarnatietherapie/ Wie was ik/ Regressietherapie en Zwangerschap/
voorbeeld van een therapie/Leven tussen de levens in /dieren en re´ncarnatietherapie/therapie op afstand, telefoon of skype/
Niet - eigen energieŰn, zoals geesten en aanhechtingen/Lijst met symptomen/ Links/ biografie  / Contact en kosten 

Lezingen 

Werkgroep Re´ncarnatie 

Workshops voor therapeuten

Cursus Touch for Health

 

LEZINGEN

 
 Af en toe houd ik lezingen/avonden over re´ncarnatie en re´ncarnatieherinneringen, of over niet-eigen energieŰn. Wie zich opgeeft krijgt een mail met uitgebreide routebeschrijving, het is gemakkelijk met OV en met de auto te bereiken, busstation en parkeerplaats op twee minuten loopafstand. 

Nieuw: "Wie Was Ik" en "Ken Ik Jou" middagen en avonden. Zie voor data en details hier:

Re´ncarnatie en re´ncarnatieherinneringen: In deze avond vertel ik over vijf manieren om informatie over vorige levens te krijgen. Er is veel gelegenheid tot discussie en vragen.Dit levert vaak heel boeiende verhalen vanuit het publiek op. Er zijn altijd wel mensen die iets hebben meegemaakt of weten te herinneren. Vervolgens demonstreer ik een van deze manieren, namelijk het aan het lichaam vragen stellen via kinesiologische technieken. Via het lichaam zijn heel veel antwoorden te krijgen over het heden en verleden. Het lichaam fungeert als een soort 'harde schijf' waar alle informatie die het lichaam heeft meegemaakt in opgeslagen ligt, plus een modem naar andere levens, andere lichamen van je ziel.Anita spreekt Tasso studenten toe (2010)
Iedere bezoeker krijgt de gelegenheid om enkele vragen over een eigen vorig leven te stellen. Het maximaal aantal bezoekers op zo'n avond is 25, daarom werk ik alleen met reserveringen.Wie ge´nteresseerd is een lezing bij te wonen, email me en ik hou u op de hoogte van de volgende lezing. Het is ook mogelijk me te boeken voor een lezing plus demonstratie en vragen van de bezoekers. Ook is het mogelijk om een groepsvisualisatie te doen, waarbij de bezoekers in een lichte trance gaan en beelden van een vorig leven kunnen krijgen.  Email voor meer informatie.
Het is ook mogelijk me te boeken voor een lezing plus demonstratie en vragen van de bezoekers. Ook is het mogelijk om een groepsvisualisatie te doen, waarbij de bezoekers in een lichte trance gaan en beelden van een vorig leven kunnen krijgen.  Email voor meer informatie.

het is ook mogelijk om me te boeken voor een lezing voor 1-5 mensen, per skype. Kosten hiervan zijn 60 euro per uur, voor de hele groep. Voor 5 mensen is dit dus 12 euro per uur per persoon. De lezing kan zo lang of kort duren als jullie willen, met of zonder visualisaties en nabespreking.
 
 

WERKGROEP RE¤NCARNATIE

Soms start ik een werkgroep re´ncarnatie. Op de avondbijeenkomsten discussiŰren zo'n zes tot acht mensen over en werken met verschillende onderwerpen die met re´ncarnatie te maken hebben. Is er leven na en voor de dood? Hoe ziet het er uit in het tussenbestaan? Zijn we hierheen gestuurd of hebben we het zelf gekozen? Waarom deze ouders? Is dit de laatste keer? Wat is de zin van het leven? van ziek zijn? van de dood? Waar waren we voor we op aarde kwamen? Wat kunnen we voor de aarde doen?
De deelnemers wisselen ideeŰn en gedachten uit, en we doen regressies met de groep via een steeds ander groepslid. In de groep die nu draait, worden gemeenschappelijke vorige levens opgezocht, die we dan uitwerken. Ook helen we daarmee ook wat van de energie van de aarde.
Belangstellenden kunnen zich opgeven (als belangstellende, zonder verplichtingen uiteraard) voor deze groep. De kosten bedragen  30 Euro per avond.
 

Therapiedag met een groep over de Tweede Wereldoorlog

Ik heb de mogelijkheid voor een therapiedag voor vier mensen met regressies naar de tweede Wereldoorlog. Er zijn veel mensen die een fascinatie hebben met deze oorlog, en alles lezen en kijken wat er maar is, ook al zijn ze zelf (ver) na de oorlog geboren. Ook zijn er mensen die er niet naar kunnen kijken of luisteren, dan worden ze al heel naar. Wie dat heeft, heeft zeer waarschijnlijk een vorig leven in deze tijd, en in ieder geval verbinding met de oorlogsenergie. In een intensieve dag waar alle vier deelnemers een sessie krijgen en we ook gemeenschappelijke visualisaties doen, werken we met deze oorlogsenergie. De prijs voor een dag is hetzelfde als voor een individuele sessie,  per 1 januari 2006 100 Euro. De sessies in de groep duren iets korter dan een individuele, omdat ik minder op de persoonlijke achtergronden van de deelnemers inga dan in 'normale' therapie. Het is niet nodig ervaring te hebben met regressies.

 

WORKSHOP LICHAAMSGEHEUGEN VOOR THERAPEUTEN DIE MET REGRESSIE WERKEN

Onderstaande is in uitgebreidere vorm te vinden op deze pagina. In 1999 ben ik begonnen met de technieken die ik gecombineerd en met elkaar ge´ntegreerd heb door te geven aan kleine groepen regressietherapeuten. De kinesiologische testen zijn een geweldig hulpmiddel om het lichaam 'mee te laten praten' tijdens een sessie. Dit geeft de cliŰnt meer vertrouwen in de eigen intu´tie en het eigen lichaam. Bovendien is het een redelijk betrouwbaar instrument voor het checken van 'verborgen' ladingen, 'niet-eigen energieŰn', onverwerktheden, unfinished business, onderliggende emoties en dergelijke. Belangstellende therapeuten kunnen met mij hierover contact opnemen. Dit jaar kost de workshop die twee dagen duurt 250 Euro, inclusief lunch, maximaal zes deelnemers. De volgende workshop is zodra er zes deelnemers zijn.

NIEUW! Demonstratiedag. Op deze dag geef ik vier demonstratiesessies. Ik werk met vier mensen, en er kunnen ook mensen toekijken zonder een sessie te ondergaan. Alleen voor therapeuten of mensen die al veel aan zichzelf gewerkt hebben. Ik laat zien hoe ik niet-eigen energie zoals geesten, bezweringen, maar ook aanhechtingen van exen, familieleden etc. opspoor en losmaak/laat maken door de 'cliŰnt' zelf. Verder demonstreer ik hoe je op de manier met spiertesten kunt werken met vorige levens of jeugdervaringen waar nog 'iets' zit, waar men in een andere therapie is blijven hangen, waar men nog wat puntjes op de i wil zetten. Ook laat ik zien hoe met de spiertesten een heel scherpe ingang naar een vorig leven te maken is, aan de hand van een levensthema van de persoon waar ik mee werk. Voor de 'cliŰnten' kost het 80 Euro, voor toeschouwers 25 euro. Maximaal acht mensen totaal. Datum volgt nog, het gaat door bij minimaal zes deelnemers.
 
 
Cursus Touch for Health

In het jaar 2002 ben ik gestart  met het geven van cursussen Touch for Health. Zodra ik voldoende deelnemers  (zes) heb, start er een nieuwe cursus in de middag of avonduren, of in de weekeindes. Met Touch for Health 1 leer je veertien meridianen en spiertesten om deze te testen. Ook leer je manieren om deze spieren en meridianen in balans te brengen. het is een eenvoudige techniek waarmee je familie, vrienden, kinderen, dieren kan helpen om wat meer in balans te komen. Een uitgebreidere pagina vind je hier. Op dit moment geef ik alleen Touch for Health workshops in Portugal, in het Engels. Misschien een aanrader? Portugal is niet duur om er te komen en te verblijven, en de cursuskosten zijn lager dan hier.

 

Startpagina/Re´ncarnatietherapie/ Hooggevoeligheid /therapie voor therapeuten/kinderen en re´ncarnatietherapie/ Wie was ik/ Regressietherapie en Zwangerschap/
voorbeeld van een therapie/Leven tussen de levens in /dieren en re´ncarnatietherapie/therapie op afstand, telefoon of skype/
Niet - eigen energieŰn, zoals geesten en aanhechtingen/Lijst met symptomen/ Links/ biografie  / Contact en kosten